Hoofdsponsor

Lustrumweek

Dit jaar viert de Juridische Faculteitsvereniging Groningen haar 23e lustrum met het thema 'Ondersteboven: van het rechte pad af' om het 115 jarige bestaan van de vereniging te vieren! Het belooft een geweldig lustrumjaar te worden met als hoogtepunt de lustrumreis in november en de lustrumweek in april.
Voor de lustrumweek kan je vanaf dinsdag 27 september 2022 een passe-partout kaart bemachtigen. Hiermee krijg je toegang tot alle dagen van de lustrumweek en mag je deelnemen aan ons exclusieve passe-partout evenement. Inmiddels zijn de passe-partouts uitverkocht! 

Het Lustrumopeningsfeest, de Theateravond, het Lustrumsymposium en het Lustrumfestival zijn ook open voor externen, maak hier een extern account aan!

De losse kaartverkoop is in volle gang! Bemachtig snel je kaartje. 

Planning lustrum

Zondag 13 november t/m donderdag 17 november 2022
JFV Lustrumreis 

Maandag 17 april 2023
JFV Lustrumopeningsfeest
Het Lustrumopeningsfeest vindt plaats in Huize Maas. Op deze dag wordt de lustrumweek feestelijk geopend met Trobi, een open bar en een optreden van de lustrumband! 
Koop je kaartje hier

Dinsdag 18 april 2023
JFV Theateravond
In het Forum zullen we kijken naar een voorstelling van de illusionist Victor Mids, bekend van het tv-programma MINDF*CK. Na de voorstelling is er een afsluitende borrel. 
Koop je kaartje hier

Woensdag 19 april 2023
Exclusief voor passe-partout houders
Deze dag gaan we samen met alle passe-partout houders varen op de Friese Meren, onder het genot van een hapje, een drankje en muziek!

Donderdag 20 april 2023
JFV Lustrumsymposium
Deze avond is bekende strafrechtadvocaat Gerard Spong te gast. Hij zal in gesprek gaan met Wilbert Kolkman over het recht en verschillende strafrechtzaken waar hij bij betrokken is geweest. Het JFV Lustrumsymposium wordt afgesloten met een borrel.
Koop je kaartje hier

Vrijdag 21 april 2023
JFV Lustrumfestival   
Van 15.00 tot 22.30 uur kun je bij Stadslab op het Suikerunieterrein genieten van muziek en verschillende activiteiten. Dit kan onder het genot van eten van de foodtruck en de Stëlz-bar.
Koop je kaartje hier. 

Exclusief voor actieve leden:          

Zondag 23 april 2023
JFV Familiedag - exclusief voor actieve leden
 We sluiten de lustrumweek af met de Familiedag, waar we familie en vrienden van de actieve leden van de JFV laten kennismaken met onze vereniging. Geniet samen met je familie, van een barbeque en live muziek bij de Twee Provinciën.

Daarnaast is ter ere van het 23e lustrum een lustrumlied uitgebracht genaamd 'Ondersteboven' die binnenkort te beluisteren is via Spotify. 
Tot slot zijn er lustrumtruien en lustrumpockies uitgebracht! De truien zijn inmiddels uitverkocht, de pockies zijn nog te koop op de Studiewinkel! Ook kan je bij de Studiewinkel gratis een lustrumpakket ophalen inclusief sokken, kookschort en nog veel meer!

We zien jou graag op ons 23e lustrum 'Ondersteboven: van het rechte pad af'! 

Lustrumcommissie 2022/2023 

Verenigingenweb
Cancel